logo

Bilgi

Yorumsepeti.co T10 Wireless Bluetooth Araç Kiti Girişli FM Transmitter kullanıcı yorumları için bütün interneti taradı.
İnternetteki bütün T10 Wireless Bluetooth Araç Kiti Girişli FM Transmitter yorumları ve değerlendirmelerini bu sayfada görebilirsin.

Yorumları okumak için tıkla.

Analiz

T10 Wireless Bluetooth Araç Kiti Girişli FM Transmitter için 1 e-ticaret sitesinde kullanıcılar tarafından toplam 21 yorum yapılmış ve ortalama 4 puan verilmiş.

Satıcılara göre istatistikler ise şöyle;
N11 üzerinde 21 kullanıcı yorumu yapılmış ve ortalama 4 puana sahip. Bu satıcıya gitmek için tıkla.

Detay

Bu kategorideki bütün ürünleri incelemek için tıkla.

Benzer Ürünler

20.2.2020

ürün gorseldeki gibi yaninda bir kac küçük hediyede sevindiriciydi kargo firması surat kargo tam bir rezalet insallah mng yurticine falan gecerler kanala gore cizirdama oluyo ama genel olarak yok diyebiliriz muzik calarken telefon bagli ise muzigi durdurup aramaya geciyo arama bitince muzige devam ediyo buda guzel tek kotu yeni kumandası ürünle neredeyse öpüşmesi gerekiyo görmesi için ama alinabilir bir ürün

9.6.2020

Bu üçüncü transmitterım ilki on sene dayandı aynısından alacaktım bulamadım ne varsa eskilerde var. İkincisi 3,5 ayda bozuldu bu da üçüncüsü bakalım bu nasıl dayanacak, çakmaklığa iyi oturuyor ancak önceki cihazlarıma göre arkaplanda daha fazla cızırtı bırakıyor.Bluetooth bağlantısı çalışıyor, auxta aynı şekilde, inşallah uzun süre dayanır.

19.7.2020

arkadaşlar ürün güzel eksiksiz calişiyor kumadasıda gayet güzel ama benim aracıma uymadı ugraşirken kenarina ufak bir çatlama oldu o yüzden iade etmiyorum ford focus 2011 HB için alacaklar hic almasın

1.1.2020

Evet ürün gayet güzel kargolama şekli gayet iyi yanında ufak hediyeler geliyor yurtici kargo 2 gunde getirdi urunu beyendim cok guzel cızırti cok az fiyatina gore cok iyi cok tesekkür ediyorum

11.6.2020

Ben Mercedes S320 aracıma aldım gayet iyi güzel çalışıyor tek sıkıntı bluetooth cihazı klimayı da çalıştırıyor ondan dolayı kullanamıyorum

11.3.2020

Güzel baya iyi çalışıyor güzel paketlemiş arkadaş baya ugraştık açana kadar

23.4.2020

Hiç düşünmeden alabilirsiniz çok net bi sesi var tavsiye ederim

4.3.2020

Evet ürün gösterildiği gibi yarın deneyeceğim deneyeceğim

28.8.2020

Beğendim bir kusurunu da görmedim elinize sağlık

24.3.2020

küçük ama işlevi büyük on numara beş yıldız?

13.11.2020

ürünü çok denemedim ama sağlam olarak geldi

5.6.2020

Evet begendim ihtiyaclarimi karsiladi

22.11.2019

Ürün güzel kesinlikle tavsiye ederim

7.12.2019

evet çok memnunum

Bu Kategorideki Diğer Ürünler

Kullanım KoşullarıGizlilik Sözleşmesi