logo

Bilgi


Yorumsepeti.co Arnica Pika 750 W Toz Torbasız Süpürge kullanıcı yorumları için bütün interneti taradı.
İnternetteki bütün Arnica Pika 750 W Toz Torbasız Süpürge yorumları ve değerlendirmelerini bu sayfada görebilirsin.

Yorumları okumak için tıkla.

Analiz


Arnica Pika 750 W Toz Torbasız Süpürge için 2 e-ticaret sitesinde kullanıcılar tarafından toplam 33 yorum yapılmış ve ortalama 4 puan verilmiş.

Satıcılara göre istatistikler ise şöyle;
Gittigidiyor üzerinde 28 kullanıcı yorumu yapılmış ve ortalama 3.9 puana sahip. Bu satıcıya gitmek için tıkla.
Hepsiburada üzerinde 5 kullanıcı yorumu yapılmış ve ortalama 4.4 puana sahip. Bu satıcıya gitmek için tıkla.

Detay


Bu kategorideki bütün ürünleri incelemek için tıkla.

Benzer Ürünler

6.11.2019

Yani bir ürünün her zaman piyasası olabilir mi oluyor. Apple bu markaların başında geliyor. Akıllı saat deyince ilk akla gelen marka kesinlikle bu . bütün özellikler ile suan çok iyi tek fark gps ve su geçirmesi deneyecek fırsatım bulunmadı. bir de ekran boyutu var kullandığımız özelliklere göre çok çok yeterli ben daha büyük bir ekranı zatene estetik bulmuyorum suan için tek sorunu şarjı o da 1. 5 gün gidiyor.

2.1.2020

Arnica nın bu torbasız süpürge modelini eşim beğendi. Süpürge alırken bu modele karar verdi ve aldık. 6 aydır da kullanıyoruz. Çok ta memnunuz. Hem fiyatı uygundu, hem de performansı gayet iyi. Halıda çekim gücü de normal yüzeylerde ki çekim gücü de gayet iyi. Çok sessiz değil evet ama diğer süpürgelerden de fazla değil. Almayı düşünürseniz ben kesinlikle tavsiye ederiz açıkcası.

2.10.2019

Evlenirken eşim bu süpürgeyi tercih etti bunu aldık. Yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyoruz. Hiçbir sıkıntı veya problem yaşamadık. Çok ta memnunuz. Ev de tenmizliği bşirlikte yaptığımız için ben de kullanıyorum. Çekim gücü gayet iyi. Hem halıda hem de yüzeyde parke de gayet iyi çekiyor. Sesi de öyle çok yüksek değil. Almayı düşünüyorsanız bence gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

26.9.2019

Evde kullanmış olduğumuz elektrik süpürgesi bozulduğundan dolayı bir elektrik süpürgesi arayışım vardı bir arkadaşımın kullanmış olduğu Arnica marka bu modeli çok beğendim biraz da internetten yaptığım araştırmalardan sonra aldım ve şu anda evde kullanıyorum. Çok memnunum herkese tavsiye ederim.

8.10.2019

4 yıldır severek kullanıyorum. Çok büyük değil emiş gücü güzel toz torbalı değil toz hanesi var boşaltılıp yıkanabilir. Dar yerler için aparatı var koltuk temizleme aparatı vs. perde fırçası da var ben kullanıyorum. Sadece hepa filtre yada siklon filtresi yok onun haricinde ben çok memnunum.

3.10.2019

Bu süpürgeyi eşim aldığında kablolu olmasından dolayı pek istememiştim ama cok memnunuz şuanda kenar köşe için süpürme aparatı dar aralık ucu ve yatak başlığı bulunmakta ayrıca yıkanabilir filtre özelliğide cok hoşuma gitmişti Şuana kadar bir problem yaşamadık tavsiyelerim arasındadır

12.5.2020

Süpürgemizi çok uygun fiyata aldık. Gayet de iyi süpürüyor. Yani elektrikli süpürge işte halıyı da yerleri de iyi süpürüyor. Kaliteli kullanışlı ve uygun fiyatlı bir makine. Almayı düşünenlere de kesinlikle tavsiye ederim.

18.10.2019

Çok güzel bir süpürge tavsiye ederim. Çekişi güçlü sesi iyi kullanışlı ben çok beğendim. Tek kötü tarafı toz haznesinin kapağını açıp kapatmak biraz zahmetli kırılacak diye korkuyorum.

15.8.2018

Harika çekim gücüne sahip. Temizlik profesyonelimiz tarafından da oldukça beğenildi. çek bırak kablo sistemi zamanla özelliğini yitirebilir. Deneyip görmek gerek

17.8.2020

filtresi yıkanıyor arkadaşlar çok memnunum ben çekişi çok kuvvetli bir süpürgedir 2.5 l toz haznesi vardır çıkarıp temizlemesi kolaydır tavsiye ederim
Kullanım KoşullarıGizlilik Sözleşmesi