logo

Bilgi


Yorumsepeti.co Juki MO6716 5 İplik Sanayi Tipi Overlok Makinası kullanıcı yorumları için bütün interneti taradı.
İnternetteki bütün Juki MO6716 5 İplik Sanayi Tipi Overlok Makinası yorumları ve değerlendirmelerini bu sayfada görebilirsin.

Yorumları okumak için tıkla.

Analiz


Juki MO6716 5 İplik Sanayi Tipi Overlok Makinası için 1 e-ticaret sitesinde kullanıcılar tarafından toplam 11 yorum yapılmış ve ortalama 4.7 puan verilmiş.

Satıcılara göre istatistikler ise şöyle;
( 💗 Tavsiye Edilen Satıcı ) Gittigidiyor üzerinde 11 kullanıcı yorumu yapılmış ve ortalama 4.7 puana sahip. Bu satıcıya gitmek için tıkla.

Detay


Bu ürünü almadan önce bilmen gereken her şeyi 3 dakikada öğrenmek için tıkla.

Bu kategorideki bütün ürünleri incelemek için tıkla.

Benzer Ürünler

12.8.2019

Annem dikiş dikmeyi sever. Bize de her zaman birşeyler diker. Nevresim takımları etekler falan. Ben de annemden öğrendim dikiş dikmeyi. Gerçekten insanı dinlendiren bir tarafı var. Şuan ev de kullandığımız makine Juki DDL-8700 bu model. Annem çok memnun. Panelli servo motorlu elektronik düz dikiş makinası. Annem herşeyi dikebiliyor bununla. Hatta tanıdıklara da dikiş yapıyor harçlığını çıkarıyor. Eğer ihtiyacınız varsa alabileceğiniz gayet profosyonel bir makine.

4.11.2019

Juki markasını Çok uzun zamandır piyasanın içinde ve dayanıklı ve sağlam olduğu için çok severek kullanıyorum Daha önceki terzi dükkanında Juki marka bir makinem vardı ve çok sağlam ve dayanıklı de ancak şehir değiştirmek zorunda kaldığım için makinemi getiremedim Başka bir şehird e başka bir makine almak istedim Ancak Juki marka bir makine bulamıyor Mıştım daha sonradan bu panelli düz dikiş makinesine buldum ve hemen satın aldım ve çok memnun kaldım

8.4.2020

Ben annem den öğrendim dikiş dikmeyşi. Bu makineyşi de kendime hobi amaçlı aldım. Hem evimde kendi işimi kendim yapmak için hem de hobi olarak ta olsa birşeyler üretebilmek adına aldım. Bence amatör kullanıcıların bile rahatlıkla kullanbileceği kaliteli bir makine. Fiyat da bence kalitesine göre uygun. Almayı düşünen varsa ben tavsiye ederim.

4.10.2019

Bu dikiş makinesini kendim için aldım. Evimde bir çok üünümü yapmak istiyıorum. Dikiş makinesi kesinlikle çok kaliteli. Oldukça kullanımı kolay ve kaliteli. Yani çok profosyonel olmanıza gerek yok biraz anlıyorsanız üstesinden gelirsiniz.İnternette videoları da var. ğİhtiyacınız varsa ben kesinlikle tavsiye e erim.

7.5.2019

Çok ıyı dıkıs dıken bır annem oldugu ıcın ve ben de ondan bırseyler ogrenmek ıstedıgımden onun tavsıyesı ıle bu makıneyı satın aldım. Internetten uygun fıyata bulup satın aldım. Sıparsı 3 ıs gunu ıcınde yapıldı kı sııntı da yasamadık. Annemın tabırı ıle baya ıyı calısan bır makıneymıs. onun onayını aldı yanı.

14.10.2019

ben bu ürünü bu dikiş makinesini gerçekten yıllardırr bilirm ve kullanırım çünkü gelinlik abiye nişanlık atölyesi işlettim ben uzun zaman gerçekten türkiye de sayılı dikiş makşnesi vardır sürekli yağlama erektirmeyen tamir gerektirmeyen bu da onlardan biri inanın gözüm kapalı düşünmeden alırım tekrar.

13.5.2020

Evde kullanmak için bir dikiş makinesi alacaktım bununla ilgili olarak yaptığım araştırmalardan sonra Juki marka bu dikiş makinesini buldum. Hemen sipariş ettim ve şu anda evde kullanıyorum. Gerçekten kullanımından çok memnunum. Herkese tavsiye ediyorum.

18.7.2019

Annem için sipariş verdim. Evden çalışıyor kendisi ve makinesi baya eskiydi ihtiyacı vardı uzun zamandır. Özelliklerinde pek anlamıyorum ama kendisi sornsuz bir şekilde çalışıyor.

30.12.2019

kişisel merakımdan dolayı almıştım severek de kullandım ve arada yine kullanıyorum. Dikişde gayet başarılı düşünen arkadaşlar var ise önemle tavsiye ediyorum.

31.5.2020

almayı düşünüyorum açıkçası . Hem kullanışlı hem de pratik bir makine. Dikiş nakış da yapılabiliyor ben daha çok dikiş özelliğini kullanacağım .
Kullanım KoşullarıGizlilik Sözleşmesi